DK Group

din professionella partner inom IT och Print

Vår kärnverksamhet

Vi strävar efter att göra kundens vardag enkel och naturlig, så att de kan uppnå arbetsro och driva tillväxt i sina verksamheter. Med våra innovativa lösningar är vårt mål att hjälpa företag att nå sin fulla potential.

Vi är ett dedikerat team bestående av cirka 13 erfarna affärsutvecklare och konsulter med specialkunskap inom IT och Print. Genom vår omfattande expertis erbjuder vi skräddarsydda och attraktiva affärslösningar till företag av alla storlekar. Vår vision är att bygga långsiktiga och ömsesidigt fördelaktiga relationer med våra kunder, och vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar i varje samarbete.

Vi förstår att dagens företag är beroende av effektiva IT-lösningar för att kunna utvecklas och konkurrera i den moderna affärsvärlden. Genom att samarbeta med oss kan ni dra nytta av vår djupa kunskap och erfarenhet inom dessa områden. Vi erbjuder helhetslösningar som täcker era behov och hjälper er att optimera er affärsverksamhet.

Oavsett om ni behöver stöd med IT-infrastruktur, molntjänster, säkerhetslösningar eller kopiering- och dokumenthantering, kan ni lita på att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera framgångsrika resultat.Vi anpassar våra tjänster efter era specifika krav och strävar efter att vara er pålitliga partner i er resa mot framgång.

Kontakta oss idag för att diskutera era IT- och Print-behov och ta reda på hur vi kan hjälpa er att nå era affärsmål.Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik framtid för ert företag.

Vad vi gör

Affärsutveckling med tekniska inslag och rådgivning inom Print och IT-branschens alla områden

Varför välja oss

Vi sätter era behov i fokus och skapar skräddarsydda lösningar utifrån era förutsättningar

Våra kunder

Vi levererar kompletta Print- och IT-lösningar till små- och stora företag inom många olika branscher

Erfarenhet & kompetens sedan 1903

1903

DK startade sin verksamhet år 1903, då i form av en pappershandel.
Under många år därefter förändrades verksamheten och IT blev successivt en del av kärnverksamheten.

2016

Vår nuvarande VD tillträder med en tydlig vision för företaget över de kommande åren.

2018

Ett omfattande förändringsarbete initieras, ett arbete som kommer att verkställas två år senare.

2019

Mot slutet av 2019 bryter vi ut tre verksamheter ur vårt tidigare bolag DK Data. Vi bildar DK IT-Concept med fokus på affärsutveckling inom IT, DK Print som levererar kompletta printlösningar samt IT Centrum som ansvarar för vår fysiska butik och erbjuder kontorsmaterial till både företagare och privatpersoner. Tillsammans utgör vi DK Group.

2020

Vi lanserar ny hemsida och presenterar DK IT-Concept.

2021

Mot slutet av 2021 flyttar vi från storgatan till Vasagatan 27, dataavdelningen i kommunens före detta lokal, då avvecklas också den fysiska butiken,

2022

Mot slutet av 2022 ingår DK Print och DK IT-Concept i Vincit-koncernen och IT Centrum har gått in i DK IT-Concept