DK Print

Er partner för skräddarsydda utskriftslösningar som möter era unika behov!

DK förstår vikten av att ha en pålitlig och effektiv utskriftstjänst i dagens digitala värld och vi är dedikerade till att erbjuda en heltäckande lösning som sträcker sig från drift och underhåll till kontinuerlig funktionalitetssäkerhet. Vår expertis sträcker sig över en mängd olika branscher och vi har erfarenhet av att arbeta med företag av olika storlekar. Oavsett om ni behöver en högkvalitativ utskriftslösning för marknadsföringsmaterial, en effektiv hantering av dokumentflödet eller en kostnadseffektiv utskriftsmiljö, så kan vi skräddarsy en lösning som passar just era behov.

För att ge dig som kund trygghet under hela avtalstiden erbjuder vi också ett omfattande serviceavtal. Med detta avtal kan ni vara säker på att vi tar hand om alla era behov av drift och underhåll, vilket ger er mer tid och resurser att fokusera på eran kärnverksamhet.

Vi på DK är stolta över att vara lösning orienterade och arbetar aktivt för att upprätthålla en hög standard av service. Vi förstår att ett driftstopp kan ha allvarliga konsekvenser för eran verksamhet. Därför arbetar vi proaktivt för att förebygga problem och säkerställa en stabil och pålitlig utskriftsmiljö. Genom regelbunden övervakning och underhåll kan vi upptäcka och lösa potentiella problem innan de påverkar er verksamhet.

Ta nästa steg för att optimera er verksamhet genom att kontakta oss idag!

Fördelar Print

  • Pålitlig

    Vi leverera en högkvalitativ utskriftslösning som uppfyller era behov

  • Kostnadseffektivt

    Helt anpassat efter er verksamhet

  • Serviceavtal

    Vi tar hand om det tekniska och ser till att er utskriftsmiljö fungerar smidigt och effektivt