Nyheter & Case

Vill du bli en nyckelspelare på vår resa framåt och uppåt?

Vi söker nu en Senior IT-tekniker

DK IT-Concept är ett anrikt IT-bolag vars mål är att göra IT till en enkel och naturlig del av våra kunders vardag. Vi vill skapa arbetsro och generera växtkraft, så att våra kunder kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet och utveckla sina affärer. Med våra moderna, paketerade IT-lösningar och tjänster vill vi hjälpa fler företag att nå sin fulla potential. DK IT-Concept har idag ett starkt team på ca 15 affärsutvecklare och konsulter med spetskompetens inom IT-branschens mest centrala affärsområden. Med bred erfarenhet och kompetens levererar vi kompletta IT-tjänster och attraktiva affärslösningar till små och stora företag. Vår ambition är att bygga långsiktiga och ömsesidigt gynnsamma relationer till våra kunder, och vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar i varje möte.

DK IT-Concept har idag kontor i Tranås och Västervik, men eftersom vi har verksamhet i hela Östergötland och Småland så finns planer för att etablera kontor på fler orter.

DK IT-Concept är en del av DK Group som även innehåller DK Print och IT-Centrum

Vill du bli en nyckelspelare på vår fortsatta resa framåt och uppåt?

Vi är nu inne i en tillväxtfas och söker därför en senior IT-tekniker till vårt team.
Vi söker dig som har stort intresse och bred erfarenhet av att arbeta med teknisk felsökning, serverdrift, integrationer och applikationsdrift. I din roll förväntas du arbeta med att lösa problem, förvalta befintliga IT-lösningar, arbeta proaktivt med nya effektiva lösningar utifrån kundens behov och strategiskt vidareutveckla kundens IT-miljö. Som IT-tekniker kommer du att administrera serverinfrastruktur både on-prem och inom Cloud. Du kommer att driva uppdrag inom infrastruktur, som till exempel att flytta servrar från on-prem till molnet.

Rollen som senior IT-tekniker på DK IT-Concept kräver att du är engagerad, strukturerad, självgående och vågar ta egna beslut. Vi tror även att du är en god kommunikatör i både tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att bidra till en stark laganda då vi arbetar i team. Du är prestigelös och ställer upp för dina kollegor, värdesätter delaktighet och visar ett starkt engagemang för verksamheten.

Du är nyfiken och har förmågan att tillföra mervärde till våra kunder genom att skaffa dig en god förståelse för kundens hela verksamhet. Du behöver ha ett stort intresse och stor förståelse för hur IT kan stötta verksamheten. Vi sätter dessutom stort värde på din förmåga att dokumentera

För rollen som senior IT-tekniker önskar vi att du har minst 5 års erfarenhet av följande områden:
• Identitet och säkerhet inom Active Directory/GPO och Azure
• Windows Server
• Microsoft SQL
• Microsoft Exchange
• Windows Klientmanagering inkl. imagehantering
• Backuplösningar
• Nätverk (WAN/LAN/VLAN/WIFI)
• IT-säkerhet

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Microsoft 365 sviten:

• Exchange online
• Sharepoint
• Teams
• Power plattformen
• Microsoft Security Center
• Intune

Välkommen med att skicka din ansökan till rekrytering@dkgroup.se